A.N.U.S.

American Nihilist Underground Society

ANUS.COM: American Nihilist Underground Society (A.N.U.S.) at www.anus.com
RSS feed of ANUS.com opinions and news Mailing list:
Search anus.com:

Arbeit Macht Frei

Keď počúvame každonennú rétoriku, zaoberajúcu sa "Irackou slobodou", našim pokračujúcim žido-kresťanským džihádom proti moslimským nacionalistom, sme zaplavení pocitom slobody. Tiež trávime mnoho hodín vysielacieho času vo verejných médiách rozhorčovaním sa nad tým akí zlí boli nacisti, keď nielenže usmrcovali židov plynom, ale ešte aj nad bránu pracovných táborov vyvesili slogan "Arbeit macht frei" či "Práca oslobodzuje". Americkí diváci odchovaní na nekvalitnom jedle, neustálom moralizovaní a televíznymi emóciami preplnenými reláciami ako CSI Jerryho Bruckheimera, odpovedajú presne podľa natrénovaných vzorov kedykoľvek počujú o nacizme a okamžite udusia akúkoľvek narážku, že nacizmus nebol zlý.

Zaujímavé je, že presne títo istí ľudia si nemyslia nič zlé o rannom vstávaní, polhodinovej príprave na odchod do práce, hodinovej ceste do práce, strávení desiatich hodín v nej a vrátení sa domov príliš unavení na hocičo iné okrem trávenia fastfoodového jedla a rovnako kvalitných televíznych programov. Je toto sloboda?

Nechajte ma niečo vysvetliť. Najlepší spôsob predaja akéhokoľvek produktu je vytvorenie obrovského strachu a následného prísľubu, že ho tvoj produkt vyrieši. Nestačí povedať, že v dome sú šváby - nie musíš zdôrazniť, že šváby požierajú drôty a spôsobujú požiare. Podobne v osemdesiatych rokoch predávali prepracovaný elektrický systém s príbehmi o tom, ako v susedstve zasiahol a usmažil všetky počítače blesk a všetkých to stálo tisíce. Mierne zlepšenou verziou je vysvetlenie, ako nejaký podfuk funguje a potom navrhnúť vlastný ako náhradu. Týmto spôsobom konzument nikdy neujde podfuku, aj keď verí, že to dokázal a to mu dáva pocit vlastnej múdrosti a v tomto pocite sa nikdy nepozrie na fakty.

Takto je to dnes v celom západnom svete, kým si zamotaný v emocinálne ladenej a neurotickej rétorike impéria, si jej otrokom, a núti ťa milovať toto otroctvo, keď ti hovorí, aký si slobodný a múdry, že si si vybral túto slobodu. Takto oklamaný, pozeráš na svet tak, ako to chce televízia, čítaš to, čo ti média predložia, pozeráš na filmy, ktorých reklamu si predplácajú firmy a na povel chŕliš dogmu, ktorú ťa vláda naučila. Ale je to len tvoj výber, akékoľvek bude tvoje zotročenie, zaslúžiš si ho. A aj to je sporné, pretože si už odsluhuješ svoj podiel.

Our gratitude to the "Slovakian Active Nihilists" for this translation.